Opleiding nagelstyliste Antwerpen
Basisopleiding nagelstyliste.
Workshops/opleidingen / Basisopleiding nagelstyliste. leer je in de basisopleiding nagelstyliste? Deze opleiding is bestemd voor mensen die geen enkele voorkennis hebben over het plaatsen van gelnagels. Je zal 4 lessen van 4 uur volgen waarin je alle kneepjes van het vak leert, gevolgd door een perfectietraining waar we je technieken nog eens op punt zetten.
Opleidingen Body Nail Center.
Met een opleiding bij Body Nail center zit u op rozen om het als toekomstige nagelstyliste te. Door de opleiding met de beste kwaliteitsproducten te volgen leer je het vak nagelstylisme op een vlotte, aangename manier en door deze kwaliteit aan te bieden zal je gaandeweg een tevreden en blijvend klantenbestand kunnen opbouwen. Lees meer
opleiding coach antwerpen
Kunstnagelstyling SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Wie reeds een opleiding gevolgd heeft op een andere school en zich nog onvoldoende vaardig acht om aan de slag te gaan als nagelstyliste kan onze opleiding volgen en vrijgesteld worden van de basiscursus na een praktijkproef afgelegd te hebben.
Matrassen
Home Jungle Nails-Groothandel.
Onze kracht ligt in de hoge kwaliteit / prijsverhouding van onze producten en in het brede scala van Color Gel en Acryl, evenals in de verscheidenheid van Builder Gel, geschikt voor alle behoeften van zowel Professionals als Klanten. Bekijk enkele creaties gemaakt met Pearl Nails-producten!
kruiswoordraadsel
Jobs, vacatures nagelstyliste.
Toevoegen aan favorieten. nagelstyliste bij Belle Pure. Zeker met de aankomende feesten is er zeer veel vraag naar. We werken steeds op afspraak en de dagen zijn donderdag van 9-17 uur en vrijdag van 9-12 uur en in de avond. Nagelstylist / Nagelstyliste M/V.
lening
Kunstnagelstyling Syntra AB.
Pas dan kan je overgaan naar de vervolmaking in technieken voor kunstnagels. Hieraan wijdt de cursus nagelstyliste 8 sessies. De opleiding bouwt verder op die basis. In 16 sessies leer je alles over acrylkunstnagels en daarna krijg je 13 sessies over gelkunstnagels.
Nagelstylist Encora.
gekleurde balk startmodule. 2600 Berchem Antwerpen. 03 334 34 34. Start opleiding Nagelstylist: telkens in september of februari, naar eigen keuze. Nagelstylist op 1 jaar: 2 semesters. Nagelstylist op 1.5 jaar: 3 semesters. Opgelet: Heb je handverzorging al gevolgd, dan kan je meteen inschrijven voor de modules nagelstyling!
Cursus Gelnagels Beauty Lifestyle Academy.
Op deze manier kan je zelf beslissen hoeveel geld je wenst te spenderen aan je materiaal en is de opleiding toegankelijk voor elk budget. We hebben bovendien in elke school een winkel, waaronze cursisten levenslang hun materialen en producten kunnen aankopen aan 50% korting. Hieronder de verschillende modelijkheden.: Je huurt het materiaal van de school. Hiervoor betaal je een eenmalige verbruikskost van 120 euro voor de volledige cursus. Een deel van het materiaal mag je mee naar huis nemen en blijft van jou. Het ander deel blijft op school staan en wordt na elke les door de docent opgehaald. Je koopt een salon starterskit aan via onze webshop of in de winkel van de school. Deze kost 299 euro, excl btw. De salon starterskit bevat alle materialen en producten om professioneel te kunnen starten als nagelstyliste.
Gelish Soak Off opleidingen KEYOLA.
Gelish aanbrengen is zo gemakkelijk als nagels lakken. Toch vraag het enige vaardigheid, die wij u graag aanleren in deze cursus GELISH MANICURIST. Hebt u al voorkennis van manicure, bent u kapper, schoonheidsspecialiste, pedicure of nagelstyliste van opleiding, dan bieden wij u een gratis workshop aan!
ASAP Nails Beauty.
Inschrijven Babyboom met acryl workshop Start: 23 mei 2019. Inschrijven Babyboom met acryl workshop Start: 09 februari 2019. Inschrijven Sjablonen Techniek Gel Start: 23 november 2019. Inschrijven Sjablonen Techniek Gel Start: 25 mei 2019. Inschrijven Sjablonen Techniek Gel Start: 28 maart 2019.
Cursus Centrum Voor Avondonderwijs.
Toch is nagelstyling is altijd met stip op 1 blijven staan en die vakkennis en ervaring wilde ze dan ook graag delen met onze cursisten. Volwassen, gemotiveerde mensen opleiden tot vakbekwame nagelstylisten doet ze vol overgave, gedrevenheid en interesse. Als" een cursist zich na een opleiding heeft ontpopt tot een nagelstyliste die het vak eer zal aandoen, zweef ik op wolkjes" zegt Anita nog.
Opleidingen PIVA.
Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet Provincie Antwerpen. Deze website maakt gebruik van cookies. Deze melding sluiten. Ben je creatief en ondernemend? Dynamisch met een talent voor organisatie? Kom dan naar PIVA! Van het uitbenen van een koe tot het maken van charcuterie, vlees staat centraal binnen de opleiding slagerij.
ProNails Opleiding Nagelstyliste ProNails Belgium.
Ben je op zoek naar een opleiding nagelstyliste? Dan wil je natuurlijk de allerbeste opleiding vinden. Of het nu om een basisopleiding gaat of een workshop om een specifieke techniek te verbeteren: je wilt perfectie bereiken. ProNails helpt je verder.

Contacteer ons