opleiding nagelstyliste drenthe
Basisopleiding nagelstyliste.
Workshops/opleidingen / Basisopleiding nagelstyliste. leer je in de basisopleiding nagelstyliste? Deze opleiding is bestemd voor mensen die geen enkele voorkennis hebben over het plaatsen van gelnagels. Je zal 4 lessen van 4 uur volgen waarin je alle kneepjes van het vak leert, gevolgd door een perfectietraining waar we je technieken nog eens op punt zetten.
Magnetic Nail Academy Zuidwolde Zuidwolde, Drenthe, Netherlands Lokaal bedrijf Facebook.
Meer plaatsen in Zuidwolde, Drenthe, Netherlands bekijken. Magnetic Nail Academy Zwolle. Nail Talk Live Event. Voor de lol. Plaatsen Zuidwolde, Drenthe, Netherlands Magnetic Nail Academy Zuidwolde. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Lees meer
mazouttank
Nail Fashion Drenthe, Opleidingsinstituut, Nagelstudio en Groothandel in nagelstyling in Beilen, Drenthe.
Nail Fashion Drenthe. Wil jij nagelstyliste worden of je graag verder specialiseren d.m.v. workshops of dagopleidingen? Nail Fashion Drenthe is een C.R.K.B.O. gecertificeerd opleidingsinstituut voor nagelstyling. Er wordt lesgegeven in kleine groepen door docenten met jarenlange ervaring, dus veel persoonlijke aandacht!
kruiswoordraadsel
Nail Academy Nicolle.
Opleiding Nagelstyling, Visagie en Hairstyling! Alles onder 1 dak! Bij Nail Academy Nicolle, hét erkende opleidingsinstituut van Noord en Oost Nederland kun je terecht voor de opleidingen in Nagelstyling, Visagie en Hairstyling. Wij hebben jaren ervaring in het geven van opleidingen en trainingen.
slotenmaker leuven
Opleiding Nagelstyliste Groningen Nail World MarumNail World Marum De Nagelstyling professionals.
Zie in de agenda voor de data. Makkelijk bereikbaar nabij Groningen. Nail World ligt direct naast de snelweg A7 richting Groningen en is daarom makkelijk bereikbaar. Voor de beste opleiding tot Nagelstyliste in Groningen, Friesland en Drenthe kom je naar Nail World!
hybride
Opleidingen Nail XL groothandel nagelproducten en nagelstyliste opleiding.
Dit keurmerk is een garantie voor kwaliteit van de opleiding en het opleidingsinstituut. Nail XL heeft zich aangesloten bij dit kwaliteitskeurmerk en daarmee is een solide basis neergezet op het gebied van kwaliteit, professionaliteit, handhaving en controle van onze nagelstyliste opleidingen.
lenen engels
Een opleiding tot nagelstylist vindt u bij Nail Fashion Groningen!
Daarnaast spelen wij in op de laatste trends op het gebied van nagelstyling. Middels het ontwikkelen van korte cursussen en workshops wordt de nagelstyliste op de hoogte gehouden van de werkwijze van de nieuwste producten. De lesdagen zijn op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 15.30 uur. De avondlessen zijn op maandag van 19.00 22.00 uur. Voor meer informatie kun je altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Zo maak je gelijk kennis met de docenten en de manier van lesgeven. Wil je op kortere termijn informatie, dan kun je ons altijd bellen of mailen. Je bent van harte welkom bij Nail Fashion Groningen. Je kun jezelf inschrijven middels ons online inschrijfformulier. Nail Fashion Groningen, HET OPLEIDINGSINSTITUUT voor nagelstylisten van Groningen, Drenthe, Friesland en omstreken. Zoeken naar: Zoeken NIEUWS. Super Outlet Sunday. Gelish Kung Fu Panda 3. Gelish After Hours. 20% Korting op lespakketten. Urban Nails Crystal Pigments. PolyGel gratis Introductie. Workshop Elektrisch vijlen. Gelish 1-daagse opleiding.
la queens Opleidingscentrum.
De data en tijden kunt u op de website vinden. Kijk hier voor een actueel overzicht van alle datas van onze opleidingen en workshops. Opleiding allround visagie. Kosten allround visasgie. Direct inschrijven opleiding! Direct inschrijven ManiQ training! Allround Professional Opleiding. Allround Specialisten Opleiding.
De nagelspecialist, opleidingscentrum en nagelstudio van het Noorden!
Gelish 2-daagse opleiding. Gelish 3-daagse opleiding. Workshop One Stroke. Module Acryl Technieken. Module Anatomie Pathologie van de Natuurlijke Nagel. Module Gel Technieken. Module Vervolg Acryl. Module Vervolg Gel. Module Gel Polish. Module Elektrisch Vijlen. Module Design Gevorderd. Module Snelheid Perfectie. Kwaliteit en Certificering. Gelish Soak Off Gel Polish. Lumos Topcoat Bottomcoat. Semi permanente nagellak. Branche Erkend Opleider. Opleidingscentrum, groothandel, webshop en nagelstudio. Nail Fashion Groningen, Beauty Harbour.; De nagelspecialist van het Noorden! Welkom bij Opleidingscentrum Groothandel Nail Fashion Groningen en. De nagelspecialist van het Noorden! Wil je nagelstyliste worden en jezelf professionaliseren op het gebied van nagelstyling? Nail Fashion Groningen beschikt over de expertise om jou de fijne kneepjes van het vak te leren! Vanaf heden zijn wij te vinden aan het Winkelplein Reitdiephaven. 9746 RD Groningen. Kom gerust langs voor een kopje koffie/ thee. Wij zitten met meerdere disciplines Kapper, Pedicure, Huidspecialiste onder een dak genaamd Beauty Harbour. Opleidingen, workshops en cursussen.: Nail Fashion Groningen is HET OPLEIDINGSINSTITUUT voor nagelstylisten van Groningen, Drenthe, Friesland en omstreken.
Opleiding Nagelstyliste / Magnetic Nail Academy Magnetic Nail Design.
Iedereen die begint met de opleiding nagelstyliste, is verbaasd over de hoeveelheid informatie en de technieken die nodig zijn om nagelstyling volledig te beheersen. De Magnetic Nail Academy biedt een unieke en complete opleiding nagelstyliste die naar eigen wens en vraag is in te delen.

Contacteer ons